1404-02-27 12:18
63
0
94132
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین:

شهید رئیسی نماد گفتمان مقاومت و خدمت بود

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به ویژگی‌های برجسته شهید جمهور گفت: آیت‌الله رئیسی با بندگی خالصانه خدا و ولایت‌مداری محض، به الگویی برای همگان تبدیل شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، حجت‌الاسلام علی رضایی صبح امروز در مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت که در مصلی وحدت گرگان برگزار شد، با بیان روایتی از امام سجاد (ع) مبنی بر اینکه اطاعت از ولی امر موجب عزت می‌شود، اظهار کرد: آیت‌الله رئیسی با تبعیت از نایب امام زمان (عج) و حرکت در مسیر سلسله مراتب الهی، توانست عزت و کرامت الهی را کسب کند.

وی ضمن تشکر از بانیان برگزاری این مراسم افزود: اگر بخواهیم دلیل این همه عزت و احترامی که خداوند به آیت‌الله رئیسی عطا کرده را بیان کنیم، می‌توان به دو ویژگی بارز ایشان اشاره کرد نخست بندگی خالصانه و دیگری تبعیت محض از ولی امر است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی در مسیر خود در حال حرکت است، تصریح کرد: خوشا به حال کسانی که در این مسیر همراهی کرده و خدمتگزار انقلاب بوده‌اند و بد به حال کسانی که مانع‌تراشی کرده‌اند.

وی با تشریح ارکان اساسی انقلاب اسلامی گفت: اسلام، مردم، امامت، امت، از ارکان اصلی این انقلاب هستند، امام خمینی (ره) برای حفظ اسلام قیام کرد و مردم با لبیک گفتن به امام و تحمل سختی‌ها، در پیروزی انقلاب نقش بسزایی داشتند.

رضایی با اشاره به برخی از شخصیت‌ها که در مسیر انقلاب دچار انحراف شدند، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی افراد که در ابتدای انقلاب مسئولیت‌هایی داشتند، قدر این فرصت را ندانستند و با بی‌توجهی به اهداف انقلاب، نمک‌نشناسی کردند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین به تشریح ویژگی‌های بی‌نظیر شهید رجایی پرداخت و وی را الگوی خدمتگزاری و ولایتمداری دانست.

رضایی با ذکر خاطره‌ای از حضور شهید رجایی در سازمان ملل و مواجهه‌اش با نمایندگان آمریکا گفت: شما ژنرال کشورمان را به شهادت رساندید و آن وقت دم از دموکراسی و صلح می‌زنید!

وی همچنین با تأکید بر اینکه شهید رجایی شکنجه‌های دوران طاغوت را تنها زمانی فراموش کرد که توانست به مردم خدمت کند، به اهمیت خدمت به مردم و کشور در مکتب شهید رجایی اشاره کرد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین همچنین دوران ریاست جمهوری شهید رجایی را دورانی طلایی توصیف کرد و عملکرد آیت‌الله رئیسی در سه سال گذشته را ادامه راه شهید رجایی در تبعیت محض از رهبری و خدمت به مردم دانست.

رضایی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد شهید رجایی به تلاش بی‌وقفه و خالصانه ایشان در خدمت به مردم، کشور و اسلام اشاره کرد و شهید جمهور را الگویی برای مسئولان و خدمتگزاران نظام برشمرد.

وی انتخاب آیت‌الله رئیسی را برگرفته از همین الگو و خواست مردم برای ادامه راه شهید رجایی دانست.

انتهای خبر/

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.